Languages:

Varmtvannsbereder på hytta eller i fritidsbolig

Varmtvannsbereder av beste kvalitet på hytta

Varmtvannsberedere i fritidsboligen er etter hvert blitt en helt vanlig ting å ha. Tiden da man så frem til å dra “til fjells” og leve det enkle liv med utedo og hente vann fra bekken eller brønnen er lagt bak oss. Ingen av fritidsboligene som bygges i dag settes opp uten en eller annen form for oppvarming av vann. For mange er det også aktuelt å oppgradere eldre hytter ved å enten få installert varmtvannsbereder eller oppgradere eksisterende med en ny. 

Det er ikke lenger bare de mest nødvendige oppgavene vi nå ønsker å få dekket i sommeboligen eller fjellslottet, som oppvask, gulvvask eller lignende. Kravene til komfort har også økt med tiden. Dette gjør at du som hytteeier må tenke nøye igjennom hvilke krav du skal stille til din neste bereder. Enten du bygger selv eller bare skal skifte ut eller oppgradere.

Varmtvannsbereder på hytta

“Hva må jeg huske på når jeg skal ha ny varmtvannsbeholder til hytta?”, tenker du nå. Vel, det er en del hensyn som må tas. Først og fremst må du ta hensyn til hvordan du ønsker å forta oppvarmingen av vannet. OSO Hotwater leverer varmtvanns tanker som kan varmes opp direkte av elektrisitet eller indirekte, for eksempel ved hjelp av varmepumpe eller solfanger. OSO Hotwater leverer beredere som kan varmes opp på nær sagt alle måter og har en lang rekke løsninger for miljøvennlig oppvarming. Å satse på miljøvennlig oppvarming har faktisk vært et av bedriftens fokusområder de siste 50 årene!

Når du har bestemt deg for hvordan du ønsker å varme opp vannet er spørsmålet hvor mye varmtvann du har behov for! Her er antall personer som er i familien eller hvor mange gjester du har helt avgjørende, samt om du har badekar på hytta eller ikke. Det er kjedelig når familien har dusjet ferdig, mens gjestene får en kalddusj! Det er vel heller ikke til å komme unna at har man tenåringer i familien så går det betraktelig mer varmtvann enn når barna er små. Dette henger også sammen med det økte behovet for komfort vi opplever i samfunnet i dag og nye vaner knyttet til daglig kroppspleie. 

Ønsker du vannbåren gulvvarme? Vannbåren varme gir en deilig varme med en jevn fordeling av varmen og gir et deilig inneklima og gir en fantastisk opplevelse for bare føtter. Dette kan være aktuelt både ved nybygging og ved restaurering. Men det er viktig at du tar hensyn til dette i kalkuleringen av volum på hvilken tank du velger. Og du slipper å ha synlige energikilder, noe som ofte er svært ønskelig i gamle og rustikke bygninger!

Å eie fritidsbolig innebærer mange årlige vedlikeholdsoppgaver og bekymringer. Å bytte varmtvannsbeholder skal ikke være en av dem! OSO Hotwater har alltid laget produkter av høyeste kvalitet som er kjent for å vare i lange tider! Har du først kjøpt en tank fra OSO Hotwater skal du være trygg på at du har gjort en nærmest vedlikeholdsfri investering. Som vil være en del av den deilige fritidsopplevelsen i mange år fremover. Under vil du se et utvalg av beredere som vi tenker passer perfekt som varmtvannsbereder på hytta.

Versa V100 varmtvannsbereder liten bolig smal

Versa varmtvannbereder er et perfekt valg som varmtvannstank på hytta! Den er betraktelig slankere enn en standard bereder og passer derfor godt inn i bygg med sparsom plass.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Saga S200 varmtvannsbereder Forside

Saga er Norges mest solgte varmtvannsbereder og passer like godt inn på hytta som hjemme. Romslige fritidsboliger kan uten problemer investere i en Saga varmtvannstank, en kvalitetsberedere.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Flexi F120 varmtvannsbereder kjøkkenbenk skap

Flexi er en plasseffektiv bereder for plassering i benk. For hytter uten eget bad eller vaskerom kan denne enkelt plasseres i kjøkkenbenken eller annet egnet sted.
Klikk på bildet for mer informasjon.